Dorothy Perkins LOUIE Slippers navy

fYDg0i0Uuw
Dorothy Perkins LOUIE - Slippers - navy

Materiale & vedlikehold

Overmateriale Tekstil

Innermateriale Tekstil

Dekksåle Tekstil

Såle Syntentisk materiale

Fôr Tynt fôret

Produktdetaljer

Skotupp Rund

Hælform Flat

Lukking Åpen

Mønster Ensfarget

Artikkelnummer DP511E01T-K11

Skovidde Bred

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Dorothy Perkins LOUIE - Slippers - navy Dorothy Perkins LOUIE - Slippers - navy Dorothy Perkins LOUIE - Slippers - navy Dorothy Perkins LOUIE - Slippers - navy Dorothy Perkins LOUIE - Slippers - navy
MENY LUKK
Søk GANT MOLLY Ballerina marine
MICHELIN-nettsteder

I retro serien finner du også asjetter, skåler, tekopper, krus og ulike oppbevaringglass.

Hammershøi Tekanne fra Kähler

Denne tekannen fra Kähler er en del av deres Hammershøi servise. Tekannen er laget i keramikk med et håndtak i messing.

Tekannen er designet av Hans-Christian Bauer og har et volum på 1,2 liter.

Les mer om Haammershøi Tekanne fra Kähler!

Eva Solo Tekanne

Eva Solo har flere tekanner, men den mest bemerkelsesverdige er denne «My Big Tea» tekannen med Kjøp Dr Martens 1461 PW Svarte Sko Online
.

«My Big Tea»

Tekannen fra Eva Solo finnes også med sokker i rødt og i grå med striper. Se tidligere omtale av Superdry CLASSIC LITE Poloskjorter yacht navy
!

Tekannen fra Eva Solo rommer 1,5 liter. Eva solo har også flere andre løsninger til te, blant annet denne DIM BEAUTY BH med bøyle noir
.

SPM SOHO Joggesko white

Nordic Coal Tekanne fra Broste Copenhagen

Nordic Coal er en av flere nordisk inspirerte tekanner fra Broste Copenhagen. Du finner også tekanner som Nordic Sea og Nordic Sand i tillegg til de ulike Esrum tekannene.

Nordic Coal tekanne er laget i stentøy og har et volum på 1,3 liter, men finnes også i en mindre utgave med volum på 0,7 liter.

Kjøp Shepherd Saga Camel Beige Sko Online

Le Creuset Tekanne

En annen rustikk tekanne er denne fra Le Creuset . Kannen har kapasitet til 1,3 liter og er laget i stentøy. Den lille runde kannen kommer med et stort håndtak.

Le Creuset

Tekannen finnes i en rekke ulike farger. Dette inkluderer selvfølgelig flere av de klassiske Le Creuset fargene.

Se en oversikt over Le Creuset tekanner!

De ulike tekannene fra Le Creuset kommer i serier med ulikt matchende tilbehør som boks til teoppbevaring, krus og kopper, sukkerskål og kanne til melk eller fløte.

Bodum Assam

Assam fra Bodum er laget i gjennomsiktig glass og er utstyrt med et eget krom tefilter slik at du kan brygge te i kannen.

Assam fra Bodum

KIOMI Slippers nude

Alle tisper kan reagere på ulikt vis når de er skinndrektige. Noen viser alle symptomene, mens andre bare viser ett eller et par stykker. Det er vanligere at en tispe viser psykiske enn fysiske symptomer. For å hindre at symptomene oppstår, er det tilrådelig å øke mosjonen samtidig som du korter ned ordentlig på maten.

Når en vet at mange tisper er høyst uvillige mot å mosjonere under innbilt drektighet, og at noen får økt appetitt, kan det innebære en nokså utfordrende oppgave. Selv om det kan føles hardt å være streng mot sin skinndrektige tispe, må man huske på at når alt kommer til alt, er det nettopp for tispens eget velvære at hun ikke får lov å ligge hjemme i kosekroken og spise praliner hele dagen – selv om det ser ut til å være det hun selv synes hun er best egnet til i denne perioden.

Det finnes også en reseptbelagt medisin, Galastop, som du kan få veterinæren, og som forebygger innbilt drektighet. Denne anbefales hvis tispen din påvirkes kraftig av innbilt drektighet. Den kan gjerne kombineres med økt mosjon og midlertidig reduksjon av matmengden. Virkestoffet i Galastop er kabergolin, som langsiktig både hemmer melkeproduksjonen og påvirker symptomene som følger med melkeproduksjonen.

Bivirkninger av medisinen kan være forbigående slapphet, at hunden ikke vil spise og av og til oppkast. For de tispene som har store plager, oppveies disse bivirkningen av at tispen får mulighet til raskere å komme på rett kjøl etter innbilt drektighet og bli sitt vanlige, koselige jeg igjen. Hvis det er den minste tvil om hvorvidt tispen faktisk er blitt paret under løpetiden, må drektighet utelukkes (for eksempel ved ultralyd eller røntgen) før medisin tas i bruk, fordi denne kan forårsake abort hos drektige dyr.

Når tispen din er skinndrektig, skal du prøve å få henne sysselsatt og gi henne ekstra mye oppmerksomhet. Det kan godt være slik at tispen har en strevsom periode, og da må hun få en ”tenkepause” og kjenne seg litt ekstra tatt vare på og verdsatt.

Glykol finnes i blant annet frostvæske og er forferdelig giftig for hunder Les mer

Jursvulst er det samme som brystkreft og er den vanligste kreftformen hos tisper. Dry Lake JILL DRESS Sommerkjole white

Akutte ørebetennelser er meget vanlig på våre hunder. Les mer

GlaxoSmithKline AS, org. nr. 930 606 308

Klaus Torgårds vei 3, 0372 Oslo

© 2018 GSK. Med enerett. NOR/TH/0021/16(1) Sist oppdatert 09.04.2018